ua en ru

Бойовики поширюють чутки про "масштабний наступ" ЗСУ на Дебальцеве, - Тимчук

Бойовики поширюють чутки про "масштабний наступ" ЗСУ на Дебальцеве, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук

Бойовики і місцеві "чиновники" ДНР масово вивозять свої родини з Дебальцевого

Бойовики так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) поширюють чутки про те, що Збройні сили України (ЗСУ) готуються до "масштабного наступу" на Дебальцеве. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє лідер групи "Інформаційний спртив" Дмитро Тимчук.

Як повідомляє Тимчук, з 20 грудня бойовики і місцеві "чиновники" ДНР масово вивозять свої родини Дебальцевого. Основна частина сімей бойовиків вивозиться в Горлівку з можливою подальшою їх евакуацією вглиб окупованої території.

"Починаючи з 20.12.2016 року місцеві бойовики "1-го АК ДНР" і "місцеві чиновники" ДНР масово вивозять свої родини з н. п. Дебальцеве, Вуглегірськ, Дебальцівське (кол. Комуна) у зв'язку з загостренням протистояння на лінії розмежування на даній ділянці. Ажіотажу сприяє поширення чуток в рядах бойовиків про те, що після "розвідки боєм" в районі Світлодарської дуги ЗСУ готують "масштабний наступ" на Дебальцеве", - йдеться в повідомленні.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Найбільша активність російсько-терористичних військ на Дон...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 27 грудня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олександр Турчинов заявив, що очікує провокації в зоні АТО на Донбасі під час новорічних свят.