ua en ru

Бойовики з кулеметів обстріляли селище Жованка, згорів житловий будинок

Бойовики з кулеметів обстріляли селище Жованка, згорів житловий будинок Фото: Павло Жебрівський (facebook.com/zhebrivskyi)

Бойовики обстрілювали житлові будинки у Жованці з крупнокаліберного кулемету

Бойовики на Донбасі з кулеметів обстріляли селище Жованка (Донецька область), внаслідок чого згорів житловий будинок. Про це у Facebook повідомив глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"У Жованці згорів житловий будинок внаслідок обстрілу, який здійснили проросійські найманці. Як доповів мені Володимир Весьолкін, голова ВЦА Зайцевого, рашисти стріляли трасуючими кулями з крупнокаліберного кулемету, навмисно цілячи по житловим будинкам", - повідомив Жебрівський.

Як зазначається, місцеві мешканці намагалися загасити пожежу до приїзду рятувальників, але врятувати будинок не змогли.

"На щастя, ніхто з людей не постраждав", - додав Жебрівський.

У Жованці згорів житловий будинок внаслідок обстрілу, який здійснили проросійські найманці. Як доповів мені Володимир Весьолкін, голова ВЦА Зайцевого, рашисти стріляли трасуючими кулями з крупнокаліберного кулемету, навмисно цілячи по житловим будинкам. Коли один з будинків загорівся, мешканці Жованки намагалися приборкати пожежу до приїзду ДСНС, працювали під кулями, ховаючись під фундамент. Але врятувати будинок не змогли. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Опубліковано Павлом Жебрівським 19 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в період з вечора 16 до вечора 17 лютого у Донецькій області місія ОБСЄ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом, зафіксувавши, серед іншого, близько 530 вибухів проти 120 відповідно.