ua en ru

Бойовики продовжують проводити перегрупування сил в зоні АТО, - ІС

Бойовики продовжують проводити перегрупування сил в зоні АТО, - ІС Фото: координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук

Була зафіксована активність ДРГ противника з метою виявлення оборонних порядків сил АТО

Російсько-терористичні війська продовжують проводити перегрупування сил в зоні проведення антитерористичної операції (АТО), підвіз матеріально-технічних засобів до місць дислокації, а також інженерне обладнання позицій. Про це в Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Згідно інформації ІС, була зафіксована активність ДРГ противника з метою виявлення оборонних порядків сил АТО.

"За минулу добу противник перекинув до н.п. Сніжне самохідну артилерійську батарею САУ 2С1 "Гвоздика" (5 установок) і рухомий пункт розвідки і управління на подовженій базі МТ-ЛБ. В н.п. Лутугине прибула бронегруппа (8 одиниць бойових броньованих машин - 6 БМП-1 і 2 МТ-ЛБ)", - йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що в так звану мотострілецьку бригаду "1 АК" (ДНР), дислоковану в н.п. Горлівка, прибуло поповнення (120 осіб)

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».Ситуация в зоне проведения АТО на протяжении последних суток ...

Posted by Дмитрий Тымчук on 16 вересня 2015 р.

Нагадаємо, бойовики вчора ввечері, 16 вересня, 3 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.