ua en ru

Бойовики продовжують перекидати підкріплення у районі Донецька, - ІО

Бойовики продовжують перекидати підкріплення у районі Донецька, - ІО

Бойовики продовжують перекидати підкріплення у районі Донецька. Про це повідомив сьогодні народний депутат комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук в Facebook.

"Противник продовжує перекидання підкріплень на "передній край" у районі н. п. Донецьк. Зафіксовано переміщення з південних в західні райони н. п. Донецьк "піхотних" підрозділів і до 15 од. бронетехніки (включаючи 7 танків). Одночасно зафіксовано переміщення з південних районів Донецька в бік н. п. Докучаєвськ посиленої танкової роти. Оперують на ділянці Піски-Авдіївка тактичні групи російсько-терористичних військ отримали за добу в якості заповнення втрат як мінімум 10 танків і 8 бойових броньованих машин (ББМ), а також близько 300 бойовиків і російських найманців в якості маршового поповнення", - повідомив він.

За його даними, на позиціях північно-західніше н. п. Макіївка розгорнуто підрозділ РСЗВ "Смерч" бойовиків, завданням якого є вогнева підтримка терористів на донецькому напрямку.

Нагадаємо, за даними ІО, бойовики істотно наростили боєздатність своїх груп під населеним пунктом Піски (Донецька область).