ua en ru

Бойовики продовжуть поодинокі збройні провокації в зоні АТО, - штаб

Бойовики продовжуть поодинокі збройні провокації в зоні АТО, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Ситуація в зоні АТО залишається контрольованою і загалом характеризується дотриманням режиму тиші

Бойовики продовжуть поодинокі збройні провокації в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Ситуація в зоні АТО залишається контрольованою і загалом характеризується дотриманням режиму тиші, за виключенням поодиноких збройних провокацій з боку російсько-окупаційних військ", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, на Донецькому напрямку провокативні обстріли з боку противника відбулися в районі населеного пункту Луганське та поблизу Авдіївки. При цьому ворог застосовував стрілецьку зброю та гранатомети.

Крім того, на Маріупольському напрямку, поблизу Широкиного вогонь вів ворожий снайпер.

"Загалом, з опівночі і до 18:00 5 вересня 2016 року, по всій лінії зіткнення зафіксовано 8 обстрілів, при цьому важке озброєння ворог не застосовував. Збройні сили України неухильно дотримуються мінських угод", - повідомляють у штабі.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 5 вересня 2016 року Ситуація в зоні АТО залишається контрольованою і заг...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 5 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 4 вересня 2016 року, сім українських військовослужбовців і співробітник Державної прикордонної служби (ДПС) отримали поранення, загиблих немає.