ua en ru

Бойовики продовжують обстрілювати сили ООС із забороненої мінськими угодами зброї, - штаб

Бойовики продовжують обстрілювати сили ООС із забороненої мінськими угодами зброї, - штаб Фото: ООС на Донбасі (facebook.com/28brigade)

Під час бойових дій за минулу добу втрат серед українських військових немає

Бойовики продовжують обстрілювати позиції операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі із забороненої мінськими угодами зброї. Про це йдеться у повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

Так, за минулу добу, 22 червня 2018 року, бойовики 27 разів обстрілювали сили ООС, зокрема 8 разів бойовики застосовували заборонену мінськими домовленостями зброю.

Бойовики минулої доби обстрілювали українські позиції в районах Новотошківського, Верхньоторецького, Авдіївки, Луганського, Зайцевого, Лебединського.

"На Маріупольському напрямку в районах населених пунктів Водяне та Гнутово активні бойові дії розпочалися близько 18:00. Упродовж години противник вів вогонь з артилерії 122-го калібру. Під час бойових дій за минулу добу втрат серед наших військ немає", - йдеться у повідомленні.

Ранкове зведення на 7:00 23 червня 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Упродовж минулої доби, 23 червня,...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation П'ятниця, 22 червня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зоні проведення ООС на Донбасі протягом дня, 22 червня 2018 року, обішлося без втрат серед українських військових.