ua en ru

Бойовики підтягнули на вогневі позиції крупнокаліберну артилерію, - штаб

Бойовики підтягнули на вогневі позиції крупнокаліберну артилерію, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

Ситуація на лінії зіткнення залишається неспокійною

Бойовики на Донбасі додатково підтягнули на вогневі позиції крупнокаліберну артилерію, заборонену мінськими угодами. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Протягом цих доби, 15 липня, станом на 18 годин ситуація на лінії зіткнення залишається неспокійною. Російсько-терористичні війська ведуть артилерійський і мінометний вогонь по позиціях сил АТО. Зокрема, знову зафіксовано обстріл кремлівськими найманцями позицій наших військ. Зі 120-мм мінометів це сталося в районах населених пунктів - Авдіївка (в 00.30), Миколаївка (11.32), Новгородське (17.55). Зі 122-мм гаубиць - поблизу н. п. Старогнатовка (з 02.12 ночі протягом двох годин)", - йдеться в повідомленні.

Крім того, близько опівночі українські військові відбили атаку диверсійно-розвідувальної групи бойовиків в районі Досвідченого.

Протягом цієї доби, 15 липня, станом на 18 годину ситуація на лінії зіткнення залишається неспокійною.Бойовики додатко...

Posted by Прес-центр АТО on 15 Июль 2015 г.

Нагадаємо, протягом останніх діб російсько-терористичні угруповання здійснили один з найбільш потужних обстрілу території України з моменту підписання мінських угод.