ua en ru

Бойовики знову обстріляли Торецьк з артилерії, є пошкодження

Бойовики знову обстріляли Торецьк з артилерії, є пошкодження Фото: наслідки обстрілу Торецька (police.dn.ua)

Бойовики з ранку відновили обстріл Торецька

Проросійські бойовики на Донбасі з ранку відновили обстріл Торецька, в результаті чого пошкоджено будівлю місцевого медичного закладу. Про це йдеться в повідомленні поліції Донецької області.

Повідомляється, що сьогодні з 04:00 бойовики артилерійським вогнем накрили Торецьк. На даний момент відомо про пошкодження будівлі протитуберкульозного і психоневрологічного диспансерів. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

"Під обстріл потрапила вулиця Гайдара. Люди, 13 пацієнтів і три працівники, які на момент обстрілу перебували в лікувальному закладі, не постраждали. В будівлі пошкоджено дах, вікна і перебито газову трубу", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що на місці обстрілу працює слідчо-оперативна група Торецького відділення поліції. Подію кваліфіковано ч. 1 ст. 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Бойовики знову обстріляли Торецьк з артилерії, є пошкодженняБойовики знову обстріляли Торецьк з артилерії, є пошкодженняБойовики знову обстріляли Торецьк з артилерії, є пошкодженняБойовики знову обстріляли Торецьк з артилерії, є пошкодженняБойовики знову обстріляли Торецьк з артилерії, є пошкодження

Фото: наслідки обстрілу Торецка (police.dn.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція посилила патрулювання Торецька через обстріли.