ua en ru

Бойовики обстріляли позиції сил АТО в Авдіївці із заборонених мінометів

Бойовики обстріляли позиції сил АТО в Авдіївці із заборонених мінометів Фото: ситуація в зоні АТО

Всього за минулу добу зафіксовано 30 обстрілів

За минулу добу бойовики 30 раз обстріляли позиції українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції.

Найбільш напружена ситуація залишається на Маріупольському напрямку, де зафіксовано 21 обстріл з боку бойовиків. Зміцнення Збройних сил поблизу Мар'їнки, Павлополя, Лебединського, Славного, Широкіно і Старогнатовки окупанти обстрілювали з кулеметів великого калібру, гранатометів і стрілецької зброї, а в Красногорівці - з мінометів калібрів 82 мм та 120 мм. У Водяному ворог вів вогонь з використанням ствольної артилерії 122 і 152 калібрів.

На Луганському напрямку бойовики 4 рази порушували режим припинення вогню. У районах Новозванівки і Новоолександрівки противник обстріляв підрозділи сил АТО з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї, а в Станиці Луганській з мінометів калібру 82 мм.

На Донецькому напрямку відбулося 5 обстрілів. У Луганському російсько-окупаційні війська застосовували проти українських воїнів кулемети, гранатомети і вогонь БМП, а в Авдіївці - міномети 82 і 120 калібрів.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 20 жовтня 2016 року За минулу добу російсько-окупаційні війська 30 разів ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 19 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, в зоні проведення АТО на Донбасі 18 жовтня в результаті бойових дій загинув один український військовослужбовець, ще один отримав поранення.