ua en ru

Бойовики обстріляли зупинку громадського транспорту в Авдіївці, є поранені, - поліція

Бойовики обстріляли зупинку громадського транспорту в Авдіївці, є поранені, - поліція Фото: В'ячеслав Аброськін

В результаті розриву снаряда поранення отримали двоє чоловіків і жінка

Проросійські бойовики обстріляли житловий будинок та зупинку громадського транспорту в Авдіївці, в результаті чого поранення отримали три людини. Про це у Facebook повідомив заступник голови Національної поліції України, начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

"Авдіївка. В результаті обстрілу бойовиками міста є потрапляння у двір приватного домоволодіння на вулиці Лермонтова, 77. Пошкоджені вікна і дах. Неподалік на зупинці громадського транспорту через вибух снаряда осколкові поранення отримали двоє чоловіків і жінка. Зараз доставлені в лікарню. Інформація уточнюється", - повідомив Аброськін.

Авдіївка. В результаті обстрілу бойовиками міста є попадання у двір приватного домоволодіння на вул.Лермонтова, 77. Пошк...

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 30 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за день загинув один військовий, двоє отримали поранення. Зокрема, протягом 30 травня бойовики 16 разів обстріляли позиції українських бійців на Донбасі. Ситуація в зоні проведення АТО залишається напруженою, проте знаходиться під контролем Збройних сил України.