ua en ru

Бойовики обстріляли з мінометів сили АТО під Зайцевим

Бойовики обстріляли з мінометів сили АТО під Зайцевим Фото: бойовики продовжують застосовувати заборонені Мінськом міномети

За день у зоні АТО зафіксовано 33 обстріли

Протягом 29 березня 2016 року проросійські бойовики обстрілювали сили антитерористичної операції (АТО) під Зайцевим Донецької області, випустивши 158 мін. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Повідомляється, що всього за день у зоні АТО зафіксовано 33 обстріли. Напружена ситуація зберігалася в районі Зайцевого, де бойовики випустили по позиціях українських військових 158 мін з мінометів різних калібрів.


Крім того, мінометного вогню зазнали сили АТО в районі Авдіївки. Також тут бойовики застосували автоматичні гранатомети і стрілецьку зброю. Сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

Також повідомляється, що на Луганському напрямку бойовики відновили обстріл українських позицій поблизу Щастя (снайперський обстріл) і Новозванівки (крупнокаліберний кулемет).

"Схожа ситуація мала місце і на Маріупольському напрямку, а саме в Широкиному", - додали в штабі АТО.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину 29 березня 2016 року:На Сході України бойовики незаконних збройн...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 29 марта 2016 г.

Нагадаємо, суд вперше встановив факт загибелі українського військового від агресії РФ.