ua en ru

Бойовики обстріляли КПВВ "Мар'їнка" та підступи до нього

Бойовики обстріляли КПВВ "Мар'їнка" та підступи до нього Фото: АТО на Донбасі

Ситуація в зоні АТО залишається напруженою

Бойовики вчора, 18 лютого, 3 рази обстрілювали КПВВ "Мар'їнка" та підступи до нього. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

"Спочатку з 10.45 упродовж години терористи з напрямку н.п. Олександрівка вели вогонь по контрольному посту "Мар'їнка", де несуть службу прикордонники спільно з військовослужбовцями ЗСУ, із снайперської зброї. Вони здійснили 15 пострілів", - йдеться у повідомленні.

Невдовзі вогонь перекинувся на сам контрольний пункт в'їзду-виїзду.

"Починаючи з 16.30 до 23.00 незаконні збройні формування, атакуючи КПВВ, активно використовували снайперську зброю, ПК, ДШК та КПВТ. Також вони здійснили 20 пострілів з АГС-17 та застосували зенітну установку. Крім того, поблизу контрольного пункту були зафіксовані розриви мін з мінометів", - додали в прес-службі.

Також зазначається, що майже в цей самий час терористи вдруге відкрили вогонь по контрольному посту "Мар'їнка", що на передньому краї перед КПВВ. Цього разу бойовики активізувалися ще більше. 4 годин вони вели вогонь зі стрілецької зброї, зенітної установки та мінометів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що штаб АТО передає ОБСЄ дані щодо передислокації бойовиків поблизу Мар'їнки.