ua en ru

Бойовики обстріляли Авдіївку, поранено місцеву мешканку

Бойовики обстріляли Авдіївку, поранено місцеву мешканку Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

Бойовики сьогодні, 13 червня 2017 року, обстріляли Авдіївку (Донецька область), внаслідок чого було поранено місцеву мешканку. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

"Бойовики вже третю добу продовжують розстрілювати житлові квартали прифронтового міста. Осколками поранено місцеву мешканку, пошкоджено автівку та будинок", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, сьогодні о 17:35 під вогнем бойовиків опинилась вулиця Тургенєва. Внаслідок обстрілу 48-річній місцевій жительці, яка знаходилась на власному подвір'ї під час обстрілу, осколками поранило праву ногу, від госпіталізації вона відмовилась.

Крім того, ще один із снарядів вибухнув поруч із будинком місцевих жителів, осколками пошкоджено вікна та фасад будівлі, а також автівку, яка знаходилась на вулиці біля двору.

"В постраждалому районі наразі працюють співробітники поліції, які документують наслідки обстрілу, обходять домівки та з’ясовують, яка допомога потрібна людям. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

altaltaltalt

Фото: наслідки обстрілу

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ОБСЄ констатують збільшення кількості жертв серед мирного населення Донбасу.