ua en ru

Бойовики вночі обстріляли Зайцево і Майорськ із заборонених мінськими угодами мінометів

Бойовики вночі обстріляли Зайцево і Майорськ із заборонених мінськими угодами мінометів Фото: українські військові

За день бойовики ДНР 38 раз обстріляли українських військових

Бойовики сьогодні вночі обстріляли Зайцево і Майорськ Донецької області з мінометів калібру 120 і 82 мм, які заборонені мінськими угодами. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Протягом дня незаконні збройні формування самопроголошеної ДНР 38 раз обстріляли позиції Збройних сил України. Вночі, близько трьох годин по позиціях Збройних сил України в населених пунктах Зайцево і Майорськ терористи випустили понад 150 хв із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 120 і 82 мм. З 120-мм мінометів ворог вів вогонь по Майорському і близько 16:00", - йдеться в повідомленні.

Крім того, сьогодні бойовики обстріляли українських військових біля Гнутово з мінометів калібру 120 мм та протитанкового гранатомета.

Обстріли були також зафіксовані в передмісті Донецька, біля Пісок, Опитного, Мар'їнки, Авдіївки, шахти Бутівка, Горлівки, Троїцького та Верхньоторецької.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину04 лютого 2016 року:Впродовж дня незаконні збройні формування са...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 4 февраля 2016 г.

Нагадаємо, перший заступник керівника Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Олександр Хуг шокований зростанням рівня насильства на сході України.