ua en ru

Бойовики вночі два рази намагалися прорвати позиції сил АТО, - штаб

Бойовики вночі два рази намагалися прорвати позиції сил АТО, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

Бойовики за ніч 40 раз обстріляли позиції сил АТО

Бойовики в ніч з 16 на 17 червня два рази намагалися прорвати позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на Facebook.

"В ніч з вівторка на середу підконтрольні російській владі злочинці не тільки продовжили обстріли, але і зробили спробу прориву. Після півночі штурмова група чисельністю близько 30 бойовиків безрезультатно атакувала наші позиції в районі Мар'їнки. Згодом під прикриттям 120-мм мінометів на штурм наших позицій пішло ще одне проросійське бандформування чисельністю не менше 150 злочинців. Інформація про результати зіткнення і втрати з обох сторін уточнюється", - йдеться в повідомленні.

Всього за добу було зафіксовано 58 обстрілу терористів, за ніч зафіксовано близько 40 випадків обстрілу сил АТО та об'єктів інфраструктури населених пунктів.

За добу, 16 червня, бойовики російсько-терористичних угрупувань 58 разів обстріляли позиції сил АТО та оселі мирних мешк...

Posted by Прес-центр АТО on 16 Июнь 2015 г.

Бойовики також обстріляли Мар'їнку, Старогнатовку, Новотошковку, Трьохізбенку та Троїцьке.

Нагадаємо, Служба безпеки України заборонила перетин лінії розмежування в зоні АТО на громадському транспорті, тобто в'їзд і виїзд з територій, підконтрольним ДНР/ЛНР.