ua en ru

Бойовики з мінометів обстріляли Авдіївку, поранено 2 мирні жительки

Бойовики з мінометів обстріляли Авдіївку, поранено 2 мирні жительки Фото: наслідки обстрілу Авдіївки

Крім того, обстрілом пошкоджено три житлових будинки

В результаті ранкового мінометного обстрілу Авдіївки Донецької області осколкові поранення отримали дві жінки. Про це у Facebook повідомив заступник голови Національної поліції, начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

"Авдіївка, 11:00. В результаті мінометного обстрілу бойовиками міста на вул. Спортивній дві жінки, 55 років та 81 рік, отримали осколкові поранення. Також на вул. Спортивній пошкоджено будинки №26, 28, 31. На місці працює слідчо-оперативна група Авдіївського відділення поліції. Співробітники поліції продовжують оглядати пошкоджені домоволодіння", - повідомив Аброськін.

Авдеевка, 11.00. В результате минометного обстрела боевиками города на ул.Спортивной две женщины, 55 лет и 81 год, получ...

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 4 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Авдіївці відновили подачу води з міського резервуара, вода мешканцям міста подається за графіком.

"Ми сьогодні з 5:00 до 9:00 подаємо воду. Вода подається на селище Хімік і трошки на Стару Авдіївку. На Стару Авдіївку з учорашнього дня завозимо технічну воду і питну воду, роздаємо її з машини", - сказав голова Авдіївської військово-цивільної адміністрації Павло Малихін.