ua en ru

Бойовики на Донбасі вербують укладених з виправних колоній, - розвідка

Бойовики на Донбасі вербують укладених з виправних колоній, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

Укладеним обіцяють дострокове звільнення в обмін на проходження військової служби

Бойовики на Донбасі вербують укладених з виправних колоній. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Одночасно проводиться вербувальна робота серед ув'язнених, які відбувають покарання в пенітенціарних установах, щодо укладення з ними контрактів на проходження військової служби в обмін на дострокове звільнення", - йдеться в повідомленні.

зокрема, повідомляється, що доукомплектування 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка) 1 АК здійснюється за рахунок ув'язнених, яких достроково звільняють з виправно-трудової колонії №52 (Єнакієве).

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької та Луганської областей станом на 25 березня Російським окупаці...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 25 березень 2017 р.

Нагадаємо, вчора розвідка повідомляла, що на Донбасі у місті Кадіївка бойовики в нетверезому стані порушують правопорядок і скоюють крадіжки. Проте ці факти приховуються від командування полку , командири підрозділів доповідають, що їх підлеглі знаходяться у звільненнях, відпустках та на лікуванні.