ua en ru

Бойовики на Донбасі шість разів порушили режим тиші

Бойовики на Донбасі шість разів порушили режим тиші Ілюстративне фото (ООС)

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає

На Донбасі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Повідомляється, що з початку доби ворог шість разів порушив режим припинення вогню, з них один раз застосував заборонені мінськими угодами 82 мм міномети. Збройні формування РФ також вели вогонь по позиціях наших підрозділів з бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Зокрема, у районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" противник п'ять раз обстріляв позиції наших підрозділів у Павлополя, Гнутово, Лебединського, Талаковки.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" супротивник з мінометів калібру 82 мм і гранатометів різних систем одного разу обстріляв наші позиції в районі населеного пункту Кримське.

"Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - заявили в штабі.

Нагадаємо, на Донеччині за минулу середу, 24 квітня, збройні формування Російської Федерації 14 разів порушили режим припинення вогню, в результаті чого один військовослужбовець операції Об'єднаних сил отримав поранення.