ua en ru

Бойовики на Донбасі звинуватили сили АТО в підриві автомобіля зі зброєю, - розвідка

Бойовики на Донбасі звинуватили сили АТО в підриві автомобіля зі зброєю, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Розвідка повідомляє, що автомобіль вибухнув в результаті самозаймання

У бойовиків на Донеччині вибухнув автомобіль, у якому зберігалася зброя і боєприпаси, в інциденті звинуватили сили АТО. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"зокрема, в районі розміщення тилового підрозділу 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК внаслідок самозаймання вибухнув вантажний автомобіль, в якому на час роботи комісії за вказівкою командира полку ховалися зброю та боєприпаси. Щоб уникнути відповідальності командуванню 1 АК здійснено доповідь про застосування силами АТО підривних зарядів з використанням безпілотного літального апарату", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що комісія проводить перевірку службової діяльності підрозділів у з'єднаннях та частинах 1 (Донецьк) і 2 АК (Луганськ) ЗС РФ, в тому числі ревізія служб ракетно-артилерійського озброєння. За даними розвідки, окремі командири частин (підрозділів) намагаються приховати невраховані зброю і боєприпаси.

Бойовики на Донбасі звинуватили сили АТО в підриві автомобіля зі зброєю, - розвідка

Фото: скріншот повідомлення розвідки

Нагадаємо, раніше розвідка повідомляла, що на окупованих територіях Донбасу від персоналу госпіталів та інших медичних закладів потребують реєструвати загиблих і поранених військових РФ як місцевих жителів.