ua en ru

Бойовики на Донбасі використовують військовий транспорт для розкрадань, розбою і поїздок за горілкою, - ІС

Бойовики на Донбасі використовують військовий транспорт для розкрадань, розбою і поїздок за горілкою, - ІС Фото: Дмитро Тимчук

Керівництво бойовиків стурбоване вкрай високим рівнем аварійності при експлуатації військової техніки

Бойовики на Донбасі використовують військовий транспорт для розкрадань, розбою і поїздок за горілкою. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Як повідомляється, керівництво бойовиків на Донбасі стурбоване вкрай високим рівнем аварійності при експлуатації військової техніки.

"У циркулярних документах наводяться численні приклади використання військового транспорту в ході розкрадань, розбою, поїздок в особистих цілях (в основному за горілкою), зіткнень з опорами шляхових переходів, электроопорами і житловими будинками в придорожній зоні. Командирам частин і підрозділів наказується в екстреному порядку вжити ефективних заходів для виправлення ситуації", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на окупованому Донбасі з вини бойовиків страждає цивільний транспорт, об'єкти дорожньої інфраструктури, будівлі та споруди.

Також наголошується, що значна кількість ДТП відбувається "в парках і на стоянках бойової техніки". Причиною, за версією командування бойовиків, є крайня ступінь непрофесійність водіїв та екіпажів бойових машин, а також низький рівень "військової дисципліни".

"В половині випадків ДТП та аварійні ситуації були пов'язані з вживанням алкоголю або вчиненням бойовиками і російськими найманцями інших порушень військової дисципліни або військовими злочинами", - йдеться в повідомленні.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Відзначається посилення командуванням російсько-терористичних ...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 10 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ЛДНР різко зросла кількість охочих отримати український біометричний паспорт.