ua en ru

У ЛДНР різко зросла кількість охочих отримати український біометричний паспорт, - Тимчук

У ЛДНР різко зросла кількість охочих отримати український біометричний паспорт, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук

На окупованому Донбасі зросла кількість "фірм та організацій", що надають послугу оформлення документа

У так званих "Луганській/Донецькій народних республіках" (ЛДНР) різко зросла кількість охочих отримати український біометричний паспорт. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"В ЛДНР різко зросла кількість бажаючих оформити біометричний паспорт громадянина України. Відповідно, різко зросла кількість "фірм і організацій", організуючих поїздки на неокуповану територію Донбасу тепер не тільки за покупками і для зняття коштів в банкоматах, але і використовують "паспортний фактор" в рекламі для залучення нових клієнтів", - написав він.

Як повідомляється, огранізация "шоп-турів" з "можливістю оформити український біометричний (нового зразка) паспорт" фіксується за маршрутами в Маріуполь, Волноваху, Бахмут, Костянтинівку, Сєвєродонецьк та Лисичанськ, також відзначені рейси в Краматорськ і Покровськ.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Відзначається посилення командуванням російсько-терористичних ...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 10 травня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні, 11 травня 2017 року, Рада ЄС на рівні міністрів розгляне питання надання Україні безвізового режиму. Розгляд питання призначено на 10:00 за центральноєвропейським часом.