ua en ru

Бойовики вдень 13 разів обстріляли позиції ООС

Бойовики вдень 13 разів обстріляли позиції ООС Ілюстративне фото (mil.gov.ua)

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає

На Донбасі за день, 12 жовтня, бойовики 13 раз обстріляли позиції Збройних сил України (ЗСУ). Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу операції Об'єднаних сил.

"Протягом дня, від 7 до 18 години російські окупаційні війська 13 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано 3 випадки застосування озброєння, забороненого мінськими угодами", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, вдень бойовики відкривали прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях ООС в районі населених пунктів Новоолександрівка, Троїцьке, Світлодарськ, Новолуганське, Новотроїцьке, Старогнатівка, Чермалик, Павлопіль, Гнутово і Лебединське.

Опорні пункти українських військових поблизу Новолуганського окупанти обстріляли з артилерії калібру 100 мм і озброєння бойових машин піхоти. По позиціях біля Троїцького і Світлодарська противник застосовував міномети 82-го калібру.

Наголошується, що втрат серед особового складу Об'єднаних сил не допущено.

Бойовики вдень 13 разів обстріляли позиції ООС

Нагадаємо, бойовики 11 жовтня 27 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі. В результаті обстрілу втрат серед особового складу ООС немає