ua en ru

Бойовики за день 31 раз обстріляли сили АТО, - штаб

Бойовики за день 31 раз обстріляли сили АТО, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

Також зафіксовані два бойові зіткнення

Проросійські бойовики за день 17 червня 31 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Fаcebook.

"Протягом сьогоднішнього дня, 17 червня, бойовики проросійських бандформувань продовжували порушувати режим тиші, активно застосовуючи заборонене мінськими домовленостями озброєння. Після невдалих спроб прориву позицій сил АТО біля Мар'їнки загарбники активно обстрілювали українських військових з усіх наявних у них засобів. Протягом дня зафіксовано 31 обстріл і 2 бойові зіткнення", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що в Луганській обл. з 122-мм артилерійських систем бойовики обстріляли Новотошківку і Оріхове. По Золотому кілька разів били з мінометів калібрів 82 і 120-мм.

На Донецькому напрямку з 120-мм мінометів бойовики обстріляли Старогнатівку, Мар'їнку і Гранітне, а в районі Артемівська з мінометів і РСЗВ "Град-П" - сили АТО під Троїцьким.

"Після обіду бойовики випустили 40 реактивних снарядів з "Граду" по Степовому", - йдеться в повідомленні.

Впродовж сьогоднішнього дня, 17 червня, бойовики проросійських бандформувань продовжували порушувати режим тиші, активно...

Posted by Прес-центр АТО on 17 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, в зоні АТО за добу поранено 6 українських військових, загиблих немає.