ua en ru

Бойовики за день близько 40 раз обстріляли сили АТО, - штаб

Бойовики за день близько 40 раз обстріляли сили АТО, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

Більше половини обстрілу - на Луганському та Артемівському напрямках

Проросійські бойовики за день 18 червня близько 40 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Сьогодні, 18 червня, бойовики російсько-терористичних бандформувань продовжили грубо порушувати умови припинення вогню в зоні проведення АТО. При цьому ворог використав важке озброєння, нехтуючи життям мирних жителів. З майже 40 випадків застосування бойовиками зброї більше половини з них зафіксовано на Луганському та Артемівському напрямках", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що з ранку були обстріляні з "Градів" сили АТО в районі Новотошківського Луганської обл., обстріляне з мінометів Золоте, а з кулеметів і гранатометів - Щастя.

У штабі АТО зазначили, що на Артемівському напрямку бойовики з гаубиць, мінометів, гранатометів і стрілецької зброї обстріляли Луганське, Світлодарськ, Троїцьке, Новозванівку і передмістя Попасної.

"З важких артилерійських систем і стрілецької зброї проросійські гібридні бандформування стріляли по Широкиному. Наші позиції біля Маріїнки активно обстрілювали міномети і ворожий снайпер. А по житлових масивах Водяного злочинці били з 122-мм артилерійських систем і танків", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні, 18 червня, бойовики російсько-терористичних бандформувань продовжили грубо порушувати умови припинення вогню в...

Posted by Прес-центр АТО on 18 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, в зоні АТО за добу загинули 3 українських військових, 14 поранені.