ua en ru

Бойовики за день 6 разів обстрілювали позиції ООС на Донбасі, - штаб

Бойовики за день 6 разів обстрілювали позиції ООС на Донбасі, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Втрат серед українських військових немає

У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за день, 6 вересня 2018 року, зафіксовано шість обстрілів з боку проросійських бойовиків. Про це йдеться у повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

Як зазначається, з сьомої години ранку і до 18 вечора на Донбасі було зафіксовано 6 обстрілів, при цьому зазначається, що сьогодні бойовики не застосовували заборонене мінськими угодами озброєння.

За даними штабу, сьогодні бойовики з кулеметів, стрілецьукої зброї та гранатометів обстрілювали українські позиції в районі Красногорівки, Кримського, Павлополя, Водяного, Гнутового та Лебединського.

"Втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил не допущено. Ситуація в районі проведення операції залишається під контролем об’єднаних сил", - зазначають у штабі.

Бойовики за день 6 разів обстрілювали позиції ООС на Донбасі, - штаб

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що за даними української розвідки, командування Російської Федерації на Донбасі екстренно готує бойовиків до боїв із застосуванням хімічної зброї.

Також повідомлялося, що вчора на Донбасі внаслідок бойових дій загинув один український військовий, ще троє отримали поранення.