ua en ru

Бойовики блокують відновлення електропостачання у Мар’їнці, - СЦКК

Бойовики блокують відновлення електропостачання у Мар’їнці, - СЦКК Фото: Мар'їнка після обстрілу трансформаторної підстанції залишається без світла (РБК-Україна)

У Мар'їнці без електропостачання залишилось близько 160 споживачів

У Мар'їнці (Донецька область) бойовики перешкоджають відновленню електропостачання та загострюють гуманітарну ситуацію на Донбасі. Про це повідомила українська сторона Спільного центру з контролю та координації, передає прес-центр штабу АТО.

Зазначається, що мешканці населеного пункту Мар’їнка, доведені до відчаю, готові ціною власної безпеки гарантувати фахівцям ПАТ "ДТЕК Донецькобленерго" безпеку проведення робіт з відновлення електропостачання до свого міста.

Так, через пошкодження під час обстрілу бойовиками ще 4 лютого 2018 року трансформаторної підстанції та повітряної лінії 6 кВ без електропостачання залишилось близько 160 споживачів.

Українська сторона СЦКК: мешканці Мар’їнки Донецької області повстали проти нахабства керманичів ОРДО Українська сторон...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 14 лютого 2018 р.

"Донецькобленерго" подала заявку на проведення ремонтно-відновлювальних робіт на цих об'єктах.

"Українською стороною надано необхідні гарантії безпеки на проведення робіт, які за сприяння ОБСЄ передані в ОРДО. Станом на 13 лютого 2018 року зазначену заявку не погоджено", - повідомили в СЦКК.

Нагадємо, як повідомляло раніше РБК-Україна, 10 лютого 2018 року у Мар'їнці Донецької області близько 300 будинків поблизу лінії зіткнення залишилися без світла через пошкодження розподільної підстанції.