ua en ru

У Мар'їнці близько 300 будинків залишилися без світла

У Мар'їнці близько 300 будинків залишилися без світла Фото: ремонт ЛЕП (facebook.com/theministryofdefence.ua)

Будинки залишились без світла через пошкодження розподільної підстанції

У Мар'їнці Донецької області близько 300 будинків поблизу лінії зіткнення залишилися без світла через пошкодження розподільної підстанції. Про це повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб.

"У Мар'їнці близько 300 абонентів поблизу лінії зіткнення залишилися без світла через пошкодження розподільної підстанції. Заявка на забезпечення режиму "Тиша" представлена підприємством, постачає електроенергію і узгоджена з української сторони. Далі заявку повинна погодити ОБСЄ", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на Донбасі в житлових районах досі розміщується військова техніка, що призводить до жертв серед цивільного населення. На життєво важливих об'єктах цивільної інфраструктури, в житлових районах і на контрольних пунктах виїзду-виїзду, а також навколо них досі розміщується військова техніка і сили. Це, за словами Апакана, неминуче призводить до жертв серед цивільного населення та перебоїв в постачаннях основних комунальних послуг, таких як газу, води та електрики.