ua en ru

Бойовики 48 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики 48 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб Фото: українські військові на Донбасі

Обстріли велися по всіх напрямках 

Прес-центр штабу антитерористичної операції повідомляє, що за минулу добу, 30 грудня 2016 року, бойовики на Донбасі 48 раз обстріляли позиції сил АТО. Про це штаб написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Так, на маріупольському напрямку з мінометів бойовики вели вогонь по Широкиному та Талаківці, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - по Водяному, Талаківці, Павлополю, Мар'їнці, Широкиному, Лебединському та Гнутовому.

Зазначається, що на луганському напрямку з 82 міліметрових мінометів стріляли по Новозванівці, а з гранатометів та стрілецької зброї - по Станиці Луганській, Новозванівці, Кондрашівці Новій, урочищу Червоне Гнилище та Новоолександрівці.

На донецькому напрямку зі стрілецької зброї обстрілювали Троїцьке, Авдіївку, Луганське, Зайцеве, Південне, Верхньоторецьке та Опитне.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 30 грудня 2016 року На Маріупольському напрямку зі 120 та 82 міліметров...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 30 грудня 2016 р.

Нагадаємо, 30 грудня українські військові в зоні проведення АТО відбили атаку бойовиків в районі Попасної Луганської області.