ua en ru

Бойовика "Гіві" можуть ліквідувати його ж підлеглі, - Тимчук

Бойовика "Гіві" можуть ліквідувати його ж підлеглі, - Тимчук Фото: бойовик ДНР "Гіві"

У підрозділі "Гіві" фактично не діють "статути" і "службові інструкції"

Бойовика так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) "Гіві" (Михайло Товстих) можуть ліквідувати його ж підлеглі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"В "контррозвідці ДНР" ("МГБ ДНР") відзначають вкрай напружену обстановку, яка склалася у бандформуванні "Сомалі" (командир - М.Товстих, він же "Гіві"), що може привести, на думку "контррозвідників" бойовиків, до непередбачуваних наслідків, аж до ліквідації "Гіві" його підлеглими", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє Тимчук, в донесенні керівництву "ДНР" зазначається, що в підрозділі фактично не діють "статути" і "службові інструкції", умови "контракту" не виконуються, всі питання життєдіяльності підрозділу і проблеми окремих підлеглих командир вирішує на власний розсуд. При цьому відзначаються множинні випадки рукоприкладства з боку "Гіві" до своїх підлеглих - від рядових терористів до командирів рот і своїх заступників, нерідко побиття відбувається перед строєм.

"Військовослужбовці", які хочуть звільнитися зі служби чи перевестися в інший підрозділ, як правило, потрапляють під побиття командиром, потім - " на підвал". Щомісяця близько десятка "військовослужбовців" дизертирують", - повідомляє Тимчук.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». В ході відкриття вогню по позиціях українських військ на ряді уча...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 7 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) на навчаннях відпрацьовували захоплення Маріуполя і Широкіно.