ua en ru

Блокада Донбасу: у Конотопі активісти почали блокувати поїзди

Блокада Донбасу: у Конотопі активісти почали блокувати поїзди Фото: блокування поїздів у Сумській області

Сьогодні на деякий час були заблоковані два вантажні потяги

У Конотопі учасники блокади почали блокувати вантажні поїзди. Про це повідомляє "Штаб блокади" у Facebook.

"Зараз в районі прикордонної станції Конотоп, по якій проходить одна з основних магістралей торгівлі з країною-агресором Російською Федерацією, проходить акція з упереджувального блокування залізничних шляхів з Москви. Вимоги акції - негайно пред'явити документи на поїзди з вугіллям та іншим знайденим у вагонах з маркуванням РЖД на території товарної станції Конотоп", - зазначають у повідомленні.

ЗАЯВА ШТАБУ БЛОКАДИ Зараз в районі прикордонної станці Конотоп, по якій проходити одна із основних магістралей торгівлі...

Опубліковано Штаб блокади торгівлі з окупантами 5 березень 2017 р.

За інформацією "Укрзалізниці", у блокуванні руху поїздів беруть участь два народних депутата України і ще близько 100 сторонніх осіб.

Відзначають, що поїзд блокували на перегоні Вирівка-Конотоп. О 14:18 поїзд заблокували, а в 15:26 він відновив рух. Це вже другий випадок блокування поїзда за сьогодні. В 12:13 блокадники на 5 хвилин затримали рух іншого вантажного поїзда.
altaltaltalt
Фото: блокування поїздів у Сумській області

Повідомляється, що пасажирські поїзди курсують по перегону Вирівка-Конотоп по графіку.

Нагадаємо, відкрито новий редут в Сумській області для зупинки поїздів з РФ. Редут було відкрито в Конотопі увечері 4 березня.