ua en ru

У найближчі дні відбудеться дискусія у нормандському форматі щодо ситуації в Україні, - Макрон

У найближчі дні відбудеться дискусія у нормандському форматі щодо ситуації в Україні, - Макрон Фото: у найближчі дні відбудеться дискусія в нормандському форматі по Україні

Під час зустрічі в нормандському форматі буде вивчено докладний звіт місії ОБСЄ

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в найближчі дні відбудеться дискусія лідерів Росії, Німеччини, Франції та України (нормандський формат) щодо конфлікту на сході України. Про це президент Франції заявив під час прес-конференції за підсумками зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним, передає Le Mond.

"У нас в найближчі дні буде дискусія в нормандському форматі", - заявив Макрон за підсумками зустрічі з Володимиром Путіним.

Згідно з виданням Le Figaro, Макрон зазначив, що під час зустрічі в нормандському форматі буде вивчено докладний звіт Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у вівторок, 30 травня, в Берліні відбудеться зустріч заступників міністрів закордонних справ у нормандському форматі, на якому Україну представлятиме перший заступник голови Міністерства закордонних справ (МЗС) України Вадим Пристайко.