ua en ru

Бізнесмени Індії хочуть інвестувати в альтернативну енергетику України

Бізнесмени Індії хочуть інвестувати в альтернативну енергетику України Фото: індійські інвестори на засіданні в Міненерго

Інвестори планують якомога швидше розпочати реалізацію проектів

В Індії є багато представників бізнесу, які хочуть інвестувати в альтернативну енергетику України. Про це повідомляє прес-служба Міністерства енергетики та вугільної промисловості України на сайті відомства.

Зазначено, що 14 квітня в Міненерго відбулася зустріч, на якій були присутні посол Індії в Україні Манодж Кумар Бхарті та потенційні інвестори. Саме засідання проведено під головуванням заступника міністра енергетики та вугільної промисловості з питань європейської інтеграції Наталії Бойко.

"Учасники заходу обговорили можливості обміну досвідом та подальшого співробітництва. Індійська сторона заявила про наявність можливостей та зацікавленість у співпраці. Зокрема, є багато представників, які хочуть інвестувати в альтернативну енергетику України. Важливим моментом співпраці є робота щодо оформлення документів і дозволів, щоб інвестори могли швидше розпочати реалізацію проектів", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється також, що за підсумками зустрічі сторони заявили про готовність вивчити стратегічні плани в енергетиці та перейти до наступного етапу співробітництва.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна отримала 52 заявки від різних компаній на встановлення об’єктів сонячної енергетики у зоні відчуження.