ua en ru

Бізнесмен Новинський має намір балотуватися в нардепи в Севастополі як самовисуванець

Бізнесмен Вадим Новинський заявив, що балотуватиметься кандидатом у народні депутати по 224-му виборчому округу в Севастополі як самовисуванець. Про це повідомляє міський портал "Новий Севастополь".

Відповідаючи на запитання журналістів, чи розраховує він на підтримку Партії регіонів, Новинський зазначив: "Якщо мені буде надана така честь, звичайно". Він не став викладати свою передвиборну програму, пославшись на те, що поки не зареєстрований кандидатом у народні депутати. Бізнесмен сказав, що не має досвіду парламентської роботи, але розраховує швидко навчитися.

Новинський має інтереси в Севастополі. Зокрема, він профінансував модернізацію міського футбольного стадіону, утримає ФК "Севастополь", який вдало виступає в першій лізі української футбольної першості й зберігає великі шанси на потрапляння в Прем'єр-лігу. "Смарт-холдинг" Новинського розробив проект створення цілорічного курорту "Балаклава грін" вартістю 1,2 млрд дол.

Нагадаємо, що минулого року президент Віктор Янукович прийняв до громадянства України російського бізнесмена Вадима Новинського.

Читайте також: У Севастополі стартувала виборча кампанія по довиборах до ВР на окрузі № 224