ua en ru

"Трійка Діалог Україна" увійде до структури "дочки" "Ощадбанку Росії"

Корпоративно-інвестиційний бізнес "Ощадбанку Росії" Sberbank CIB оголошує про інтеграцію бізнесу "Трійки Діалог" в Україні в структуру "Ощадбанку" в Києві. Як повідомляє прес-служба компанії, інтеграція проходить у відповідності зі стратегією міжнародної консолідації бізнесу банку і за прикладом інтеграції "Ощадбанку" та "Трійки Діалог" в Росії, в результаті якої був створений Sberbank CIB.

Як зазначив голова правління АТ "Ощадбанк Росії" Ігор Юшко, сьогодні багато клієнтів банку зацікавлені в інвестиційно-банківському обслуговуванні, в той же час клієнтам "Трійка Діалог Україна" необхідні послуги комерційного банкінгу, в тому числі доступ до джерел фондування. "Об'єднуючи нашу експертизу, продуктові лінійки, ми стаємо універсальним фінансовим інститутом України, який готовий запропонувати клієнтам комплексне обслуговування на рівні світових стандартів", - відзначив Юшко.

Корпоративно-інвестиційний бізнес (Sberbank CIB) був створений в рамках інтеграції "Ощадбанку" Росії і "Трійки Діалог". Ключовими напрямами діяльності Sberbank CIB є корпоративне кредитування, інвестиційно-банківські послуги, торгові операції з цінними паперами, альтернативні інвестиції. Корпоративно-інвестиційний бізнес "Ощадбанку" Росії надає своїм клієнтам, в числі яких найбільші корпорації, фінансові інститути, держави і федеральні і субфедеральних органи влади та організації, інтегровані фінансові рішення і послуги фінансового радника.

Читайте також: "Ощадбанк" і "Трійка Діалог" об'єднають корпоративно-інвестиційний бізнес під брендом Sberbank IB