ua en ru

Bild показав сценарії "на столі у Путіна", а Блінкен і Лавров влаштували "гарячу суперечку" щодо України, - Bloomberg: новини за вихідні

Bild показав сценарії "на столі у Путіна", а Блінкен і Лавров влаштували "гарячу суперечку" щодо України, - Bloomberg: новини за вихідні Колаж РБК-Україна
Автор: РБК-Украина

Західні ЗМІ повідомили про плани вторгнення Росії в Україну, в Туреччині запобігли вибуху на мітингу Ердогана, у Києві стабілізувалася ситуація з коронавірусом. Докладніше про те, що сталося на вихідних, 4-5 грудня, - в матеріалі РБК-Україна.

Можливе вторгнення в Україну: останні новини

Коронавірус в Києві. Ситуація стабілізується вже другий тиждень, - Рубан

У Києві спостерігається стабілізація ситуації з коронавірусом. Епідемічні показники знижуються вже другий тиждень поспіль. Про це сказав голова Держспоживслужби Києва Олег Рубан.

"Запроваджені в Києві заходи були ефективними. Ми бачимо вже майже 2 тижні стабілізується ситуація та йде зниження по всім показникам, за якими спостерігається епідемія в Києві", - зазначив Рубан.

В Туреччині запобігли вибуху на мітингу Ердогана: міну виявили під машиною поліцейського

В суботу, 4 грудня, на мітингу президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана в місті Сіірт співробітники безпеки виявили вибуховий пристрій. Міна з дистанційним керуванням перебувала під машиною поліцейського.

Повідомляється, що бомба з дистанційним керуванням під автомобілем поліцейського, який був залучений у забезпеченні безпеки на мітингу, була виявлена в останній момент. Міну знищили незадовго до виступу Ердогана.

З'явився графік вихідних на Новий рік і Різдво: скільки відпочинемо і чи доведеться відпрацьовувати

На Новий Рік 2022 і обидва Різдва - за юліанським і григоріанським календарем - нас чекають по одному додатковому дню для відпочинку.

Скільки і коли будемо відпочивати, які дні доведеться відпрацьовувати - читайте в матеріалі Styler.

В Україну мчить сильна негода: синоптики зробили попередження I рівня

Погода в Україні суттєво зіпсується найближчими днями. Нас чекає мокрий сніг, ожеледь, а після атмосферного фронту посиляться морози.

Читайте в матеріалі Styler прогноз погоди на п'ять днів.