ua en ru

Бешикташ - Динамо 1-1: онлайн-трансляція матчу Ліги Чемпіонів

Бешикташ - Динамо 1-1: онлайн-трансляція матчу Ліги Чемпіонів Фото: Бешикташ - Динамо онлайн-трансляція

У Стамбулі пройде матч другого туру групового етапу

Онлайн-трансляція матчу "Бешикташ" - "Динамо" розпочнеться РБК-Україна у 21:15, а дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол".

Київське "Динамо" зіграє свій другий матч у Лізі Чемпіонів проти стамбульського "Бешикташа".

28 вересня, 21:45
Стамбул, "Водафон Арена"

Бешикташ - Динамо 1:1
Гол: Куарежма, 29 - Циганков, 65

Після серії без перемог у "Динамо", коли кияни програли "Ворсклі", "Зорі", "Наполі" і зіграли внічию з "Шахтарем", команда Реброва нарешті змогла здобути перемогу. При чому, на первуый погляд, результат здався дуже легким. Але говорити про вихід з ігрового кризи ще рано.

З частиною проблем у матчі проти "Бешикташа" вдасться уникнути - рівень концентрації в матчах Ліги Чемпіонів у "Динамо" вполном порядку. І якщо вийде не створювати проблеми у своїх воріт, на матч в Туреччині можна дивитися з оптимізмом.

Все таки досвід хороших перемог у Стамбулі в "Динамо" є. Ще команда Сьоміна легко і невимушено розбиралася з "орлами" в обох матчах у середині 2000-х. Зараз обидві команди змінилися, але відчуття більш високого класу у "Динамо" залишилося.

Сергій Ребров

Фото: Сергій Ребров

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров:

"Коли важкий період, для мене важливо нічого не читати. Потрібно зосередитися на роботі і продовжувати робити те, що ти робив. Одному Богу відомо, що буде з тобою. Звичайно, є правильна критика. Ми сядемо проаналізуємо, хлопцям покажемо, розберемося з ними разом. Зараз менше всього хочеться вислухати критику. Хочеться працювати і постаратися зробити щось хороше".