ua en ru

У Бердянську окупанти викрали народного депутата

У Бердянську окупанти викрали народного депутата Фото: народний депутат Олександр Пономарьов викрадений російськими військовими (zagittya.com.ua)

У Бердянську російські окупанти викрали народного депутата від ОПЗЖ Олександра Пономарьова. Співробітники промислових підприємств міста вимагають звільнити політика і місцевого мецената, і до тих пір зупинили свою роботу.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Telegram-канал оперативного штабу Бердянського виконкому.

Так, останні працюючі промислові підприємства міста зупинили свою роботу у вівторок. Таке рішення співробітники заводів - понад 3 тисячі осіб - прийняли через затримання російськими військовими Пономарьова, засновника і натхненника цих підприємств.

На сторінках у соцмережі заводів "Азмол", "Бердянські жатки" та інших містоутворюючих промпідприємств міста були опубліковані заяви, в яких Бердянці вимагають звільнити нардепа, який був викрадений 20 березня, а також висловилися про готовність проводити мирні мітинги.

Нижче наводимо текст однієї із заяв працівників заводів.

У Бердянську окупанти викрали народного депутата

У Бердянську працівники заводів зупинили роботу через викрадення нардепа Олександра Пономарьова (фото: скрін t.me/brdVP)