ua en ru

Бельгійська авіакомпанія здійснила перший рейс в Україну

Бельгійська авіакомпанія здійснила перший рейс в Україну Фото: літак авіакомпанії Brussels Airlines (Brussels Airlines)

Компанія Brussels Airlines здійснила перший рейс в Міжнародний аеропорт "Бориспіль"

Національний авіаперевізник Бельгії - Brussels Airlines сьогодні, 17 жовтня, здійснив перший рейс в Міжнародний аеропорт "Бориспіль". Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-реліз компанії.

Зокрема, з сьогоднішнього дня Brussels Airlines починає пряме сполучення між Києвом і Брюсселем 4 рази в тиждень.

"Авіакомпанія Brussels Airlines зробила правильний вибір, коли почала здійснювати свої рейси в Київ, оскільки Україна стає важливим партнером для Бельгії та країн Європейського союзу. Потенціал України в торгівлі та науковому співробітництві, культурному та академічному обміні і міжособистісних відносинах є величезним. Зв'язок між Брюсселем і Києвом через авіалінії Brussels Airlines буде дуже успішним", - повідомив посол Бельгії в Україні Алекс Ленартс.

Бельгійська авіакомпанія здійснила перший рейс в Україну

Також він додав, що в компанії "раді можливості об'єднати географічний центр Європи з політичною столицею Європи, Брюсселем. Україна важлива для нас в авіакомпанії Brussels Airlines і Lufthansa Group, в яку входить Brussels Airlines".

Фото (Brussels Airlines)

Зазначимо, що сьогодні бельгійський іконічний літак Trident покритий розписаними вручну малюнком із зображенням Belgian Red Devils, здійснив свій перший політ по новому рейсу прямого сполучення. Зокрема, літак прибув в Київ о 13:25 у середу, 17 жовтня 2018 року.

Ми починаємо урочисту зустріч Brussels airlines у «Борисполі»! Детальніше трохи згодом. #ILOVEKBP

Опубліковано Міжнародний аеропорт "Бориспіль" Середа, 17 жовтня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство інфраструктури України веде переговори з великими авіаперевізниками про можливості створення дочірніх компаній в Україні.

3 вересня у міжнародному аеропорту "Бориспіль" відбувся запуск першого рейсу ірландського лоукост-перевізника Ryanair за маршрутом Київ-Бориспіль - Берлін-Шенефельд.