ua en ru

Беланда змушений повернутися в "Динамо", але буде шукати новий клуб

Беланда змушений повернутися в "Динамо", але буде шукати новий клуб Фото: Юнес Беланда

Футболіст хоче підписати повноцінний контракт з іншою командою

Марокканський півзахисник "Ніцци" Юнес Беланда заявив, що він повертається у київське "Динамо", якому належить його контракт, а також повідав, що хоче змінити команду. Про це сообщает RMC.

"Було дуже приємно виступати за "Ніццу". Я розумію, що у клубу є певний бюджет, до того ж їм потрібно платити мені зарплату. Але зараз це все несерйозно. Я повертаюся в "Динамо", - сказав Беланда.

Він також підкреслив, що більше не хоче переходити кудись на правах оренди, а хоче підписати повноцінний контракт з якимось клубом.

"Динамо" хоче продати мене, щоб відбити хоч якісь витрачені гроші. Тому я думаю, що до серпня ми все вирішимо. Залишитися в "Динамо"? Я не думаю, що буду там грати в наступному сезоні", - розповів футболіст.

Марокканець не проти повернутися в Німеччину, а також згоден продовжити кар'єру в чемпіонаті Франції.

"Повернутися в Німеччину, де я грав за "Шальке"? Є бажання повернутися в Бундеслігу, адже я люблю цей чемпіонат. У нас буде можливість під час трансферного вікна пошукати там варіанти для продовження кар'єри. Ліга 1? Звичайно, це теж варіант для мене. Але тільки в тому випадку, якщо знайдеться клуб, готовий викупити мій контракт. Не думаю, що є багато команд, готових це зробити, - додав Беланда.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Ніцца" хоче викупити Беланда у "Динамо", але не може домовитися з київським клубом про покупку.