ua en ru

Батальйону "Донбас" наказали покинути зону АТО, - Семенченко

Батальйону "Донбас" наказали покинути зону АТО, - Семенченко Командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко

Батальйону "Донбас" наказали покинути зону антитерористичної операції і повернутися в Київ. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив командир батальйону Семен Семенченко.

"Штурмовий батальйон три місяці проходив "перевірки" і "злагодження" після Іловайська, що відправився після звільнення полонених в зону АТО і без перерви бився на Бахмутовской трасі і Дебальцеве, Вуглегірську і Логвиново, останні кілька місяців, постійно змінює побратимів з інших частин під Широкіно отримав наказ вийти і повернуться до Києва", - написав Семенченко.

Семенченко заявив, що збирається сьогодні, 31 березня, як народний депутат зустрітися з керівництвом Нацгвардії і надіслати звернення до Президента України Петру Порошенку.

Комбат підкреслив, "Донбас" виконає наказ керівництва, однак вважає його несвоєчасним, оскільки повідомлялося про можливе настання бойовиків на Донбасі.

"Але зараз, коли керівництво терористів відкрито заявляє про плани загарбання України... Коли нарощуються сили російської армії, як повідомляв перший вицеспикер Андрій Парубій до 55.000 осіб... Знаючи реальну ситуацію в районі Маріуполя ... Не розумію... і як перший заступник голови комітету з питань національної безпеки і оборони буду переконувати колег з Нацгвардії врахувати всі обставини", - підкреслив Семенченко.

К сожалению информация подтверждается. Штурмовой батальон три месяца проходивший "проверки" и " слаживания" после Иловай...

Posted by Семен Семенченко on 30 Март 2015 г.

Нагадаємо, як повідомили в "Правому секторі", добровольцям наказали покинути зону АТО до 1 квітня.