ua en ru

Добровольцям наказали покинути зону АТО до 1 квітня, - "Правий сектор"

Добровольцям наказали покинути зону АТО до 1 квітня, - "Правий сектор" Лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош

Керівництво сектору "М" віддало наказ добровольчим батальйонам вийти із зони антитерористичної операції до 1 квітня. Про це повідомляє місцеве видання "0629" з посиланням на представників батальйону "Правий сектор".

"Командир 8 окремої роти "Правого сектора" Андрій псевдо "Червень" розповів про те, що їм дано наказ покинути Широкіно до 27 березня та до 1 квітня покинути зону проведення АТО. За його словами, в наказі зазначено, що повинні вийти всі підрозділи, які не входять до складу ВСУ і Нацгвардії. "Червень" сказав, що він не може не підкоритися наказу", - пише видання.

Як зазначається, прес-офіцер сектору "М" Олег Сушинський сказав, що в Широкіно стоять батальйони "Азов", "Донбас" і Національна гвардія. Він підтвердив, що добровольцям запропоновано написати рапорти і вступити в офіційні підрозділи сил АТО, в іншому випадку запропоновано покинути зону бойових дій.

"Вони хочуть воювати. Але так не можна. Є цивільні люди, є військові. Якщо вони вважають себе професіоналами - нехай вступають офіційно", - наводить слова Сушинського видання.

Нагадаємо, напередодні з'явилася інформація про стягання добровольчих батальйонів у Дніпропетровськ, однак пізніше прес-служба Нацгвардії спростувала цю інформацію.