ua en ru

У Барселоні пройшли демонстрації противників незалежності Каталонії, є постраждалі

У Барселоні пройшли демонстрації противників незалежності Каталонії, є постраждалі Фото: прапор Іспанії (Pixabey / jackmac34)

Демонстранти напали на журналістів Каталонії

У Барселоні пройшли демонстрації противників незалежності Каталонії, є постраждалі. Про це повідомляє медіакорпорація, створена Женералітетом Каталонії.

"Група ультрас з іспанськими прапорами вийшла на вулиці, щоб висловити протест проти визнання незалежності Каталонії. На своєму шляху в Барселоні вони напали на студію Catalunya Ràdio, вони співробітників каналу BTV. Всього під час зіткнень постраждали три особи", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, двоє чоловіків у віці 31 і 32 року зазнали нападу з боку протестуючих в центрі Барселони, їх з невеликими травмами доставили в лікарню Сан-Пау. Третій отримав легкі поранення під час атаки протестуючих, які поранили його в обличчя.

Відзначається, що в будівлі, де знаходиться студія каталонського радіо, протестуючі вибили вікна і заважали працівникам вийти з дому, поки не прибули загони поліції Каталонії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Іспанії Генеральна прокуратура планує почати розслідування відносно глави каталонської адміністрації Карлеса Пучдемона за проголошення незалежності регіону.