ua en ru

Барселона - Ювентус: прогноз букмекерів

Барселона - Ювентус: прогноз букмекерів Фото: Барселона - Ювентус (juventus.com)

Фахівці вважають фаворитом каталонський клуб

Каталонська "Барселона" і туринський "Ювентус" зіграють в стартовому турі групового етапу Ліги чемпіонів. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на каналі Футбол 1. На думку букмекерів, фаворитом матчу є "синьо-гранатові".

12 вересня 21:45
Барселона, Камп Ноу

Так, букмекерська контора William Hill встановила коефіцієнт на перемогу "Барселони" 1,73, а успіх "Ювентуса" оцінюється, як 4,33. На нічийний результат коефіцієнт становить 3,5.

Ще більш впевнені в успіху віце-чемпіона Іспанії аналітики bwin: коефіцієнт на перемогу "Барселони" становить 1,72, на перемогу "Ювентуса" - 4,6, на нічию - 4,0.

А ось букмекерська контора bet365 найменше вірить в перемогу туринського клубу. Якщо коефіцієнт на виграш "синьо-гранатових" становить 1,72, то на успіх "Ювентуса" - 5,0. Коефіцієнт на нічийний результат - 4,0.

Нагадаємо, захисник Джорджо К'єлліні і нападаючий Маріо Манджукич не допоможуть туринському "Ювентусу" в матчі першого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти каталонської "Барселони".

Також зустріч на "Камп Ноу" пропустять півзахисник Самі Хедіра, захисники Клаудіо Маркізіо і Бенедикт Геведес і дискваліфікований Хуан Куадрадо.