ua en ru

К'єлліні і Манджукич не допоможуть "Ювентусу" в матчі з "Барселоною"

К'єлліні і Манджукич не допоможуть "Ювентусу" в матчі з "Барселоною" Фото: К'єлліні і Манджукич (© Massimiliano Vitez / Ag. Aldo Live)

Вони пропустять поєдинок Ліги чемпіонів на "Камп Ноу"

Захисник Джорджо К'єлліні і нападаючий Маріо Манджукич не допоможуть туринському "Ювентусу" в матчі першого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти каталонської "Барселони". Про це йдеться на сайті італійського клубу.

К'єлліні отримав травму литкового м'яза в розташуванні збірної Італії, хорват травмувався в матчі 3 туру Серії А з "К'єво" (3: 0).

Також зустріч на "Камп Ноу" пропустять півзахисник Самі Хедіра, захисники Клаудіо Маркізіо і Бенедикт Геведес і дискваліфікований Хуан Куадрадо.

При цьому Захисник Алекс Сандро, який пропустив зустріч з "К'єво" через застуду, увійшов в заявку на матч з "Барселоною".

Матч "Барселона" - "Ювентус" відбудеться 12 вересня. Початок - 21:45 за київським часом. РБК-Україна проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі.

Нагадаємо, донецький "Шахтар" протягом найближчого часу змушений буде обходитися без одного зі своїх провідних захисників - Сергія Кривцова.