ua en ru

Барселона - Ювентус: анонс матчу

Барселона - Ювентус: анонс матчу Фото: Барселона - Ювентус (fcbarcelona.com)

Готуємося до центрального матчу першого туру групового етапу ЛЧ

Каталонська "Барселона" і туринський "Ювентус" зіграють в стартовому турі групового етапу Ліги чемпіонів. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на каналі Футбол 1. На думку букмекерів, фаворитом матчу є "синьо-гранатові".

12 вересня 21:45
Барселона, Камп Ноу


Гру обслужить словенська бригада арбітрів на чолі з Даміром Скоміною. Асистентами будуть Юрі Прапротнік та Роберт Вукан, резервний - Томаж Кланчнік.

Головний тренер "Барселони" Ернесто Вальверде: "Юве" - потужна команда, і нікому не треба нагадувати, що в минулому розіграші вона вибила "Барселону". "Ювентус" добре виходить з м'ячем вперед і здорово надає високий пресинг. Його форварди знають, як створювати небезпечні моменти, коли діють спільно. Нас чекає матч двох найпотужніших команд в Європі".

Головний тренер "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі: "Завтра ми побачимо чудовий футбольний матч. Я завжди кажу, що кожен сезон футбол відрізняється від попереднього. Сезон буде довгим і рухатися по цій дистанції треба поступово. У плані фізики ми ще не вийшли на пік, ми тільки починаємо. Наша мета - дожити до березня і продовжувати до того часу боротьбу у всіх трьох турнірах. Цього сезону у нас в команді відбулися зміни. Разом з "Реалом" "Барселона" є фаворитом на перемогу в Лізі чемпіонів".

Орієнтовні склади:

"Барселона": тер Штеген - Нелсон Семеду, Піке, Юмтіті, Жорді Альба - Ракітіч, Бускетс, Іньєста - Мессі, Суарес, Дембеле.

"Ювентус": Буффон - Барцальї, Бенатіа, Лайки, Алекс Сандру - Матюїді, Пьянич, Стураро - Дуглас Коста, Диба - Ігуаїн.

Не зіграють: Арда Туран, Роберто, Рафінья (всі - травма) - Куадрадо (дискваліфікація), К'єлліні, Маркізіо, Манджукич, Пьяца (всі - травма).

Нагадаємо, захисник Джорджо К'єлліні і нападаючий Маріо Манджукич не допоможуть туринському "Ювентусу" в матчі першого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти каталонської "Барселони".

Також зустріч на "Камп Ноу" пропустять півзахисник Самі Хедіра, захисники Клаудіо Маркізіо і Бенедикт Геведес і дискваліфікований Хуан Куадрадо.