ua en ru

Барселона - Ювентус 3-0: відео голів та огляд матчу

Барселона - Ювентус 3-0: відео голів та огляд матчу Фото: Ліонель Мессі (uefa.com)

Мессі забив свої 98 і 99 голи в клубних турнірах УЄФА

"Барселона" забила Джанлуїджі Буффону три м'ячі і взяла у "Ювентуса" переконливий реванш за поразку в чвертьфіналі минулого розіграшу Ліги чемпіонів.

Навряд чи хто сильно здивувався тому, що у вівторок на "Камп Ноу" блищав Ліонель Мессі, який забив свої 98 і 99 голи в клубних турнірах УЄФА. Аргентинець виглядав чудово і відкрив рахунок незадовго до перерви після витонченої "стінки" з Луїсом Суаресом.

Пізніше він пробив у штангу, а потім після сольного проходу Мессі по правому флангу Іван Ракітіч подвоїв перевагу господарів. А ще трохи згодом нападник, ніколи раніше не забивав Буффону, продемонстрував відмінний дриблінг і оформив третій м'яч у ворота туринців.

Туринці вперше в своїй історії стартували з програшу в найпрестижнішому клубному європейському турнірі. "Бьянко-нері" взяли участь в 18 розіграшах Ліги чемпіонів, починаючи з сезону 1995/96.

В іншій зустрічі групи D лісабонський "Спортинг" на виїзді обіграв "Олімпіакос" - 3: 2 і через два тижні прийматиме "Барселону" в хорошому настрої. Сейду Думбія, Желсон Мартінш і Бруну Фернандеш забили в першому таймі, і після перерви гості втримали перевагу, незважаючи на дубль вийшов на заміну Феліпе Пардо.

Нагадаємо, головний тренер "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі не міг розраховувати на захисника Джорджо К'єлліні і нападника Маріо Манджукич в матчі першого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти каталонської "Барселони".

Також зустріч на "Камп Ноу" пропустили півзахисник Самі Хедіра, захисники Клаудіо Маркізіо і Хеведес і дискваліфікований Куадрадо.