ua en ru

Барселона - Ювентус 0-0: відеоогляд матчу

Барселона - Ювентус 0-0: відеоогляд матчу Фото: "Барселона" - "Ювентус"

Каталонці не змогли зробити ще один історичний камбек

До уваги читачів РБК-Україна пропонуємо відеоогляд матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Барселона" - "Ювентус". Здолавши каталонців із загальним рахунком 3:0, "бьянконері" вийшли у півфінал Ліги чемпіонів УЄФА. "Синьо-гранатові" щосили намагалися відігратися, але оборона туринців діяла бездоганно.

Попередній раунд "Барселона" почала з поразки від "Парі Сен-Жермен" з рахунком 0:4, але потім взяла більш ніж переконливий реванш - 6:1. "Камп Ноу" у вівторок ввечері сподівався на щось схоже, хоч і розумів, що оборона "Ювентуса" - один з найбільш могутніх бастіонів, який тільки можна уявити.

alt

Втім, недоліків у гольових моментах не було. Один тільки Ліонель Мессі міг відзначитися як мінімум тричі, але оборона "Юве" в цей вечір постала просто куленепробивної. Команда Массіміліано Аллегрі не боялася дивитися в очі небезпеці, яка так чи інакше виходила практично від кожної атаки іспанців.

Господарі випробували всі: переключатися на гру в три захисники, підтягували в атаку центрального захисника Жерара Піке... І все одно: від першої нульовою нічиєю за 50 єврокубкових матчів синьо-гранатових нічого не врятувало. Радість гравців "старої синьйори" після фінального свистка була неймовірною. І туринці її, поза всяким сумнівом, заслужили.

alt

Нагадаємо, союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) умовно усунув французький "Ліон" і турецький "Бешикташ" від участі в єврокубках.