ua en ru

"Барселона" розібралася з "Челсі" і вийшла в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

"Барселона" розібралася з "Челсі" і вийшла в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів Фото: "Барселона" - "Челсі" (twitter.com/FCBarcelona)

Матч завершився з рахунком 3:0

Каталонська "Барселона" розгромила лондонський "Челсі" в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Поєдинок відбувся на "Камп Ноу" і завершився з рахунком 3:0.

"Барса" вже на третій хвилині відкрила рахунок завдяки точному удару Мессі. Аргентинець майже з нульового кута вразив ворота Куртуа після передачі Суареса. Незабаром Мессі відзначився гольовим пасом на Дембеле. Французький нападник подвоїв перевагу "Барси" ударом в дальню "дев'ятку".

У другому таймі Мессі оформив дубль, цей м'яч в ворота лондонців став для аргентинського форварда 100 в Лізі чемпіонів. Він став лише другим гравцем, кому підкорилася ця позначка в турнірі після Кріштіану Роналду (116 голів).

У першому матчі в Лондоні команди зіграли внічию з рахунком 1:1. Таким чином, каталонська команда пробилася в чвертьфінал Ліги чемпіонів, а "Челсі" вилітає з турніру.

Нагадаємо, головний тренер збірної України Андрій Шевченко допоможе в проведенні жеребкування чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Пари 1/4 фіналу визначаться 16 березня. Перші зустрічі відбудуться 3 і 4 квітня, а матчі-відповіді - 10 і 11 квітня.