ua en ru

"Барселона" подасть скаргу на президента "Малаги"

"Барселона" подасть скаргу на президента "Малаги" Фото: Абдулли бін Нассера Аль-Тані

Клуб висловив несприйняття та обурення заявою Аль-Тані

Керівництво футбольного клубу "Барселона" подасть скаргу на президента "Малаги" Абдулла бін Нассера Аль-Тані за його висловлювання на адресу фанатів каталонського клубу. Про це повідомляє прес-служба каталонського клубу.

"Ми висловлюємо несприйняття та обурення заявою Аль-Тані. Подібні вислови суперечать принципам fair play, етики і закону, які повинні панувати в спорті. "Барселона" надасть скаргу в комітет по боротьбі з насильством верховної ради спорту Іспанії. Також ми звернемося до федерації футболу і професійну футбольну лігу країни", - сказано в заяві "синьо-гранатових".

Раніше Аль-Тані назвав уболівальників "Барселони" покидьками. Один з шанувальників каталонської команди попросив Аль-Тані на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter перемогти мадридський "Реал" в останньому турі Прімери, щоб титул чемпіона Іспанії дістався синьо-гранатовим. Аль-Тані також відповів на Twitter, висловившись на арабською мовою: "За допомогою бога ми поб'ємо "Реал" камінням. Але покидьки Каталонії не відчують смаку перемоги в чемпіонаті після брехні про Мічел".

Нагадаємо, футбольна асоціація (ФА) Англії відкрила дисциплінарну справу стосовно тренера "Сандерленда" Девіда Мойеса.