ua en ru

"Барселона" відмовилася від ідеї повернути Неймара цього літа

"Барселона" відмовилася від ідеї повернути Неймара цього літа Фото: "Барселона" зосередиться на продовженні контракту Мессі, а не поверненні Неймара (fcbarcelona.com)

У пріоритеті покупка Лаутаро і продовження Мессі

Каталонська "Барселона" виключає повернення бразильського форварда французького "Парі Сен-Жермен" Неймара в літнє трансферне вікно. Про це повідомляє Catalunya Ràdio.

Відзначається, що "синьо-гранатові" не розглядають такий варіант через фінансову кризу, яка виникла через пандемію коронавірусу. Головною ж трансферною метою каталонців є нападник італійського "Інтера" Лаутаро Мартінес. Також клуб має намір вкласти кошти в продовження контракту з капітаном Ліонелем Мессі.

У 2017 році Неймар перейшов в ПСЖ з "Барселони" за 222 млн євро, ставши найдорожчим гравцем в історії. Бразилець не раз заявляв про бажання повернутися в каталонський клуб. Повідомлялося, що заради повернення він готовий навіть на зниження зарплати. Сторони вели переговори, але так і не змогли домовитися про умови угоди.

Контракт форварда з чинними чемпіонами французької Ліги розрахований до 30 червня 2022 року.

У нинішній кампанії бразилець допоміг ПСЖ в 22 матчах у всіх турнірах. У його активі 18 голів і 10 результативних передач.